Добре дошли

Здравейте и добре дошли при Туистед Джу Джицу – мястото в София за хора, които искат да спортуват, да се състезават и да се забавляват!

Карта

twisted Jiu Jitsu карта

Контакти

  • Адрес: гр. София, бул. Черни Връх 47, ет.2 (бивш завод Витоша)
  • Телефон: 0898 66 44 90
  • Имейл: twisted@bjj-bg.com
Треньори 2017-05-04T06:44:09+00:00

Нашите треньори

Владимир Джаркълов
Владимир ДжаркъловТреньор
Заниманията ми с Граплинг започнаха през 2006 година по време на следването ми в Германия, където тренирах повече от 3 години в ММА школата на Нико Сулента и на най-успешния за момента немски боец в UFC – Dennis Siver – „Kiboju“. Двубоите на земя станаха бързо любимата ми дисциплина, което ме амбицира да започна да се занимавам изключително и извънредно с нея. Концентрирах се основно върху No-Gi концепцията, тъй като самото естество на подготовката на Денис за боевете му го налагаше, но от време на време тренирахме заедно с него и момчетата от отбора ни с GI в класическата школа на Клуб Alliance във Франкфурт. След като завърших висшето си образование се преместих да живея и работя в Белгия, където посещавах известно време тренировките по BJJ в Хибрид Доджо. През 2010 година се върнах в родината и след възстановяване от контузия, започнах активно да тренирам и преподавам с брат си в София. За мен Бразилското Джу Джицу е не само уникален спорт, то е и начин да избягаш от натоварената действителност и стреса, да разпуснеш и да се позабавляваш. То калява и много допълнителни и изключително полезни качества, които са жизненоважни за всеки от нас – дисциплина, воля, характер, изпълнителност и т.н. Все неща, които позволяват на човек да успява и в много други области.
Борислав Кирилов
Борислав КириловТреньор
Тренирам Brazilian Jiu Jitsu/Grappling от 2007 годинa. Това е един уникален спорт, в който се влюбих от момента, в който брат ми разказа за него и ме запозна с основите му. За съжаление възможността да се практикува в България беше изключително ограничена, но от 2010 година се наблюдава раздвижване и по-голям интерес у хората, което определено носи оптимизъм. Преди да започна да се занимавам с граплинг бях концентриран основно върху бокса, но след като се запалих по Бразилското Джу Джицу(Brazilian Jiu Jitsu) реших, че щом не мога да го практикувам в България, то непременно трябва да се занимавам със сходен спорт. Така попаднах в школата по Самбо и Джудо на ЦСКА/Дескрим. Там паралелно се провеждаха и тренировките по Граплинг, които се организираха от Еди Германов и които ми позволиха да изградя солиден фундамент, който надграждах при всяка възможност. Опитът ми е събран и с посещения на различни школи в Германия, Белгия, Швеция, Великобритания и САЩ. Желанието ми да тренирам и развивам спорта в страната ни бе и първоначалната причината да започнем със създаването на нашата група, която постепенно се превърна в най-големия клуб в България и един от най-силните отбори на Балканите!

Първоначално имахме желание да се занимаваме единствено и само с No-GI. Основната причина се дължи на опита, който имаме и влиянието, което има върху нас и играта ни, разработената от Eddie Bravo система. Необятните и иновативни възможности на 10th Planet Jiu Jitsu дават един нов и уникален поглед върху спорта. Разбира се, ние отлично познаваме ползите от тренировките с GI – възможността да се тренира класическо Бразилско Джу Джицу (BJJ/Brazilian Jiu Jitsu) , да се развиват допълнителна сила, издръжливост и баланс, както и да се достигне до една изключително прецизна и технична игра. Възможностите, които дава кимоното реално са безкрайни и това допълнително разнообразява и прави практически спорта необятен. Именно затова при нас се провеждат тренировки както No-GI, така и с GI.

Влади и Боби получиха своите кафяви колани през 2014
Боби и Влади притежават кафяви колани по Бразилско Джу-Джицу, дадени им официално от учителя и ментор на клуба Майстор Магнус Хансон по време на поредното им посещение в Швеция в края на 2014 г. Степените им важат в цял свят както за класическо Brazilian Jiu Jitsu с Ги, така и по системата на Master Eddie Bravo – 10th Planet JiuJitsu. Така СК Twisted Jiu Jitsu принадлежи едновременно към две от най-влиятелните школи по БДжДж в света – 10th Planet Jiu-Jitsu и De la Riva Jiu-Jitsu. По време на церемонията по връчване на степените Професор Магнус Хансон удостои Боби и Влади с правото оценяват с междинни степени учениците си с бели колани, както и по тяхна преценка да награждават достигналите съответно ниво със сини и лилави колани.