Добре дошли

Здравейте и добре дошли при Туистед Джу Джицу – мястото в София за хора, които искат да спортуват, да се състезават и да се забавляват!

Карта

twisted Jiu Jitsu карта

Контакти

  • Адрес: гр. София, бул. Черни Връх 47, ет.2 (бивш завод Витоша)
  • Телефон: 0898 66 44 90
  • Имейл: twisted@bjj-bg.com
Клубът 2017-05-04T06:44:09+00:00

Добре дошли Twisted Jiu Jitsu!

Здравейте и добре дошли при Twisted Jiu Jitsu – мястото в София за хора, които искат да спортуват, да се състезават и да се забавляват!

Twisted Jiu Jitsu e сравнително нов, но вече утвърден в България клуб. Създадохме го заради любовта ни към Бразилското Джу Джицу (Brazilian Jiu Jitsu/BJJ) и желанието ни този спорт да се развива в България. Бразилското Джу Джицу, както и ММА (Mixed Martial Arts), където боят от близка дистанция (респективно на земята) е основен компонент, са едни от най-бързо и успешно развиващите спортове в световен мащаб. В стремежа си тази тенденция да бъде активно продължена и в България, ние успяхме започвайки от нулата да създадем един от най-успешните клубове по бразилско джу джицу у нас, известен не само с изключително високите си технически умения, но и с позитивното си отношение към всичко в спорта и извън него. Искаме да превърнем Twisted Jiu Jitsu в една сплотенa общност, където всеки да бъде добре дошъл, да се чувства част от магията на BJJ! А за тези, които обичат да се състезават – клубът ни предостави възможност за създаването на силен и боеспособен отбор, който през изминалите няколко години бе неизменна част от спортния живот на страната! Постигнатите успехи в България са сериозна мотивация да продължим да работим здраво и да постепенно да насочим вниманието си и към международната спортна сцена.

При нас ще можете да придобиете както базови, така и специфични и изискващи специална подготовка умения, свързани с боя на близка дистанция. Разнообразният опит на инструкторите позволява да се комбинират различни стилове и подходи на преподаване. Залага се еднакво на класически техники от традиционното BJJ и борбата, но същевременно се набляга сериозно и на по-новаторски и революционизиращи спорта No-Gi концепции като създадената от Еди Браво 10th Planet Jiu-Jitsu. Небезизвестни са достойнствата на Бразилското Джу Джицу и като една от най-изчистените и ефективни системи за самоотбрана. Реалното приложение на изкуството може да бъдат наблюдавано всекидневно в рамките на различни състезания по смесени бойни изкуства (ММА), където без солидна подготовка по бразилско джу джицу оцеляването е немислимо.

При нас добре дошли са както хора с предишен опит от сходни бойни спортове (джудо, борба, самбо и др.), така и начинаещи. Обръща се еднакво и задълбочено внимание на всички, а начинаещите имат възможност за бързо напредване поради непрестанния тренировъчен контакт с по-напредналите членове на клуба и тренъорите. Техниките се обясняват в последователност и следват естествен логически ход, а въпросите и неясните моменти се коментират и обсъждат пред всички. Нашата нагласа е, че чистата техника трябва цялостно да доминира тренировъчния процес, а безупречната техника на всички в отбора са основния ни приоритет!

Клубът ни се ръководи от инструктори със сериозен опит и доказани умения, притежаващи кафяви колани, а наш учител и ментор е Професор Магнус Хансон, черен колан първа степен по бра под Рикардо де ла Рива, както и кафяв по системата на Еди Браво 10th Planet Jiu-Jitsu.